programas de educacion sexual

Сътрудничим си с програми за сексуално образование за семейства и училища.

 

Нашите програми за сексуално образование са насочени към семействата и училищата, където предоставяме на учениците и учителите конструктивни насоки за сексуалността на всеки етап от живота на техните ученици и деца.

 

Тъй като сексуалността е нещо присъщо на човешките същества, важно е те да имат напътствия, които да ги запознават на всеки етап от живота им с въпросите, които ги засягат по време на развитието им, за да бъдат по-добре подготвени да се справят с тях с естествеността, която заслужават, както и да улесняват приемането на разнообразието без ценностни оценки, които могат да доведат до неразбиране и дори до проблеми с тормоз и агресия.

 

Сексологичната консултация, която провеждаме в центъра за сексологична помощ на Милена Маринова, има за цел да помогне на хората, които имат трудности и не са получили специализирана професионална помощ, да ги преодолеят по здравословен и щадящ начин.

 

Разработваме програми съобразно индивидуалните нужди на клиента върху, и за сексуално образование, които са съобразени с проблемите и нуждите на участниците.

 

Когато изготвяме съдържанието на програмата за сексуално образование, имаме предвид коя ще бъде целевата група, за да се опитаме да включим въпросите и тревогите, които ги вълнуват на етапа от живота, на който се намират.

 

В случая със семействата ние създаваме начин да ги насочваме, така че да знаят кога и как да разглеждат с децата си въпроси, свързани със секса, еротиката и сексуалността, а не само да се опитват да предотвратят рисковете на определена възраст.

 

Също така в нашия център предлагаме сесии лице в лице и онлайн консултация с нашия сексолог, като и двете са с продължителност 50 минути, за да се адаптираме към вашите предпочитания и да ви предоставим всички възможности, без да се налага да пътувате, от всяка точка на света.

адрес

Av. de Madrid, 12 2, C, 05001 Ávila

електронна поща

телефон

00359 877 38 37 52 - 0034 64 07 46 366

Контакт
Милена Маринова

Информация и контакт


    МИЛЕНА БОРИСЛАВОВА МАРИНОВА носи отговорност за обработката на личните данни на Потребителя и Ви уведомява, че тези данни ще бъдат обработвани в съответствие с разпоредбите на Регламент (ЕС) 2016/679 от 27 април 2016 г. (RGPD) и Органичен закон 3 /2018 г. 5 декември (LOPDGDD). Ние събираме данни само с вашето съгласие и ги съхраняваме в продължение на 6 месеца, за да разрешим вашето запитване, освен ако не решите да закупите или договорите някой от нашите продукти или услуги. В никакъв случай данните няма да бъдат съобщавани на трети страни освен по законово задължение. Можете да упражните правата си по всяко време на достъп, преносимост, изтриване, ограничаване, опозиция или право да подадете иск до Контролния орган (agpd.es). Можете да упражните правата си на адрес: А.В. МАДРИД, 12 – 2º C 05001 AVILA (Авила). Имейл: CONSULTA@MILENA-MARINOVA.COM

    Centro de Atención Sexológica Milena Marinova Ávila

    адрес
    Av. de Madrid, 12 2, C, 05001 Avila

    имейл
    consult@milena-marinova.com

    телефон
    +34 641 90 77 55
    +359 877 38 37 52

    Изпратете Whatsapp
    Здравейте,
    Как можем да ви помогнем?