Consulta sexologa online

Предоставям консултация  онлайн- сексолог, когато имате нужда от нея.

 

Ефективността на консултацията със сексолог онлайн е равностойна на тази при срещите лице в лице, ако отидете в центъра за сексологични грижи на Милена Маринова. Физическо и виртуално пространство, в което можете да говорите свободно за своите притеснения, трудности и дилеми свързани със сексуалния ви живот, придружени от  висококвалифициран специалист, който ще ви обърне необходимото внимание, за да постигнете пълноценен и удовлетворителен живот, основан на приемането.

 

Сексуалното образование основано на сексологията, разбирана като наука за половете, е от основно значение за здравословното и пълноценно развитие на личността. Важно е сексуалното образование да се адаптира към всеки етап от живота, от детството до зрелостта, за да може всеки да  се разбере като  човек -личност, зачитайки функционалното разнообразие и сексуалността на всеки.

 

Възползвайте се от предимствата на онлайн консултацията с онлайн сексолог

 

Достъпът до онлайн консултация с експерт-сексолог ви позволява да се свържете с квалифициран и опитен специалист от всяка точка на света и без да напускате дома си, но с поверителността и увереността, които бихте получили при сесиите лице в лице в центъра.

 

Процедурата за този вид сексологична консултация е много проста – трябва само да изпратите съобщение или да попълните формуляр и след като проверим всички аспекти на резервацията, ще ви изпратим имейл, за да уточним срещата на дата и час, които са най-удобни и за двете страни.

 

Сесиите продължават около 50 минути. Първоначално започваме със седмична честота на срещите, въпреки че тя винаги се определя в зависимост от нуждите на лицето. Когато поставените цели бъдат постигнати и терапевтът оцени напредъка на лицето, сесиите се разреждат във времето.

dirección

Av. de Madrid, 12 2, C, 05001 Ávila

електронна поща

телефон

00359 877 38 37 52 - 0034 64 07 46 366

Контакт
Милена Маринова

Информация и контакт


    МИЛЕНА БОРИСЛАВОВА МАРИНОВА носи отговорност за обработката на личните данни на Потребителя и Ви уведомява, че тези данни ще бъдат обработвани в съответствие с разпоредбите на Регламент (ЕС) 2016/679 от 27 април 2016 г. (RGPD) и Органичен закон 3 /2018 г. 5 декември (LOPDGDD). Ние събираме данни само с вашето съгласие и ги съхраняваме в продължение на 6 месеца, за да разрешим вашето запитване, освен ако не решите да закупите или договорите някой от нашите продукти или услуги. В никакъв случай данните няма да бъдат съобщавани на трети страни освен по законово задължение. Можете да упражните правата си по всяко време на достъп, преносимост, изтриване, ограничаване, опозиция или право да подадете иск до Контролния орган (agpd.es). Можете да упражните правата си на адрес: А.В. МАДРИД, 12 – 2º C 05001 AVILA (Авила). Имейл: CONSULTA@MILENA-MARINOVA.COM

    Centro de Atención Sexológica Milena Marinova Ávila

    адрес
    Av. de Madrid, 12 2, C, 05001 Avila

    имейл
    consult@milena-marinova.com

    телефон
    +34 641 90 77 55
    +359 877 38 37 52

    Изпратете Whatsapp
    Здравейте,
    Как можем да ви помогнем?